Humanitarni bazar 23. prosinca u Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 16. prosinca 2016. - 9:03
Autor: 

Novogodišnji humanitarni bazar, predstava za djecu i glazbeni koncert s humanim ciljem. Već tradicionalni novogodišnji humanitarni bazar održat će se u petak 23.12., na Trgu magnolija,  s početkom u 10 sati. Bazar svake godine organizira  Općina Tivat, Crveni krst Tivat i Organizacija žena Tivta. Svi prihodi od ovogodišnjeg bazara biće usmjereni ka Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju i za liječenje dječaka Jovana iz Tivta.

“Humanitarni bazar organizujemo već osmu godinu za redom. Interesovanje je veliko, imamo prijavljen veliki broj učesnika koji će biti stacionirani na preko 30 štandova. Na štandovima će se naći suveniri, novogodišnji ukrasi, igračke, kolači, razne gastro đakonije, sportska oprema…sve ono što bi ste nekome mogli pokloniti, a biti sigurni da će i vaš novac otići u prave humane svrhe”, izjavila je ispred organizatora sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović, dodajući: “Pozivamo sve sugrađane da nam se priključe i doprinesu prazničnom duhu darivanja”.

Na bazaru će se nastaviti i praksa fotografiranja u humanitarne svrhe. Fotograf Miko Đuričić ponudit će uslugu profesionalnog fotografiranja  kroz akciju “Click for help”. Djeca mogu očekivati blagdanska iznenađenja: Djeda mraza, jelku i novogodišnje ukrašavanje. Oni koji novac žele direktno uplatiti, to mogu učiniti na žiro račun 550-15075-60 kod Societe General Montenegro banke. U slučaju lošeg vremena bazar će se održati u holu zgrade Općine Tivat.

Istim povodom s istim humanim ciljem održat će se Humanitarni koncert, i to u subotu 17. 12.,s početkom u 18 sati u Velikoj DVORANI  Centra za kulturu Tivat. Nastupit će mlađa i starija glazbena sekcija Omladinskog kluba Tivat, “Mazzom u fugazzu” iz Budve, kantautor Mitar Zorić iz Kotora.

Kazališna predstava za djecu “Alisa i Pan” u izvođenju kazališne grupe “Mali”, u režiji Damire Murić bit će odigrana u utorak 20. 12.,  u Velikoj dvorani Centra za kulturu,  s početkom u 18 sati. Za scenografiju i kostime se pobrinula Melita CIko.

Ulaz za obaspomenuta događaja je 0.5 eura za djecu i 1 euro za odrasle, a sva prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe.  Organizatori su općinski Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja i Omladinski klub Tivat.