HGI – hvala Draganu Popadiću

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 21. srpnja 2021. - 14:28
Autor: 

Hrvatska građanska inicijativa zahvaljuje Draganu Popadiću, doskorašnjem direktoru Radio Tivta na profesionalnoj i korektnoj suradnji, kako s nama, tako i cjelokupnom hrvatskom zajednicom. Hvala mu što je za sve ove godine izgradio prepoznatljivu medijsku kuću, koja nam je na ponos.

Živimo u vremenu kada je medijski prostor kontaminiran, a brojni mediji zapravo puki eksponenti određenih političkih subjekata.

Radio Tivat je primjer ravnopravnog odnosa prema svim sudionicima političkog i društvenog života. Želimo  vjerovati da će tim putem i nastaviti svoju misiju, koja je u službi svih građana. HGI će biti tu, da kao i do sada, podrži, ali i uputi konstruktivnu kritiku.

U zdravom medijskom ambijentu ne bi bilo potrebe za ovakvom vrstom zahvale, jer bi se principi novinarske etike podrazumijevali, ali svjedoci smo upravo suprotnog.   

Gospodinu Popadiću želimo svako dobro, u profesionalnom, kao i u privatnom životu. Ovom prigodom ističemo poznatu činjenicu da u hrvatskoj organiziranoj zajednici, koja je prepoznata po brojnim aktivnostima i sadržajima, uvijek ima mjesta za dobronamjerne i profesionalne ljude. Dakle, naša vrata za Dragana Popadića su  otvorena. Isto kao i njegova za nas, ipak ne tako dalekih, devedesetih godina.

Hrvatska građanska inicijativa