Društvo

Pogledajte duel Vuksanović - Stamatović

U emisiji "Neđelja u petak", koja je emitirana sinoć na Televiziji A1, gostovali su Adrijan Vuksanović i Aleksandar Stamatović, koji su govorili na temu Srebrenice, Koncentracijskog logora Jasenovac, genocida, ratnim zločinima, Vojno redarstvene

Pročitajte više

Regionalna online konferencija Centra za regionalizam i zaklade Hanns Seidel

Brojnost pripadnika nacionalnih zajednica i utjecaj na ostvarivanje manjinskih prava u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji

Pročitajte više

Premijera dokumentarnog filma PETILOVRIJENCI- sveti bokeljski mučenici

U nedjelju,  11. travnja,  u 11 sati,  na prvom programu HRT-a u sklopu emisije Pozitivno bit će emitiran dokumentarni film PETILOVRIJENCI, sveti bokeljski mučenici: Petar, Lovro i Andrija, scenariste i redatelja Boža Vodopije. 

Pročitajte više

Dan dobrih dijela – Akcija čišćenja

Općina Tivat i Omladinski klub Tivat u suradnji s Komunalnim preduzećem Tivat obilježavaju danas, 9.4., Dan dobrih djela,  organizirajući akciju čišćenja kompleksa Župa, s posebnim akcentom na morsku obalu.

Pročitajte više

TV duel Vuksanovića i Stamatovića - Oluja, Đukanović i Hrvati, Stepinac, Jasenovac...

U petak večer, od 20.15 na Televiziji A1 bit ćete u prigodi pogledati TV duel između Adrijana Vuksanovića i Aleksandra Stamatovića. Teme ove emisije su Vojno redarstvena akcija Oluja, lik i djelo bl. Alojzija Stepinca i njegova uloga u II.

Pročitajte više

Predsjednik Općine čestitao Međunarodni dan Roma

“Iako malobrojna, romska zajednica u Tivtu zaslužuje bolji ekonomski i socijalni položaj, rješavanje svih važnih egzistencijalnih pitanja, ali i potpuno ravnopravan pristup svim javnim resursima.

Pročitajte više

8. travnja – Svjetski dan Roma

Svjetski dan Roma, 8. travnja obilježava se u čast prvog Svjetskog kongresa Roma, održanog od 8. do 12. travnja 1971. godine u Londonu, jednog od najvažnijih događaja u povijesti Roma.

Pročitajte više

Mons. Ivan Štironja zaređen za kotorskog biskupa

Biskupsko ređenje novoga kotorskog biskupa mons. Ivana Štironje održano je u srijedu 7. travnja u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, izvijestila je Katolička tiskovna agencija (KTA).

Pročitajte više

Čestitka HNV-a povodom Međunarodnog dana Roma

Poštovani gospodine Gashi, uvaženi članovi Romskoga savjeta i predstavnici romske zajednice u Crnoj Gori,

Pročitajte više

Izuzetan uspjeh tivatskih gimnazijalaca na državnom natjecanju

Potpredsjednik Općine Tivat Goran Božović i sekretarka za društvene djelatnosti Borka Mršulja upriličili su danas prijem za učenike SMŠ “Mladost” i njihove profesore, koji su na nedavno održanom državnom natjecanju ostvarili značajne rezultate.

Pročitajte više

Biskupsko ređenje imenovanog kotorskog biskupa mons. Štironje u izravnom prijenosu na RTV Herceg-Bosni

Biskupsko ređenje mons. Ivana Štironje, imenovanog kotorskog biskupa biti će 7. travnja u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, a ne u Kotoru kako je prvotno najavljeno, objavio je mons. Štironja na 80.

Pročitajte više

Politika i psihologija u doživljaju Adrijana Vuksanovića

U redovitoj emisiji Psihološki kutak, na valovima radija Islamske zajednice Crne Gore, Radija Fatih, gostovao je Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo