Društvo

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore šalje novčanu pomoć za stradale u potresu

Uz poruke potpore državnom vrhu i prikupljenu pomoć u hrani, odjeći i higijenskim potrepštinama, koji su poslani početkom siječnja 2021., Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore, danas šalje prvu novčanu donaciju stradalnicima u Petrinji i okolici.

Pročitajte više

Vuksanović: „Nacionalna manjina ne smije biti apolitična“

Na priloženom videu zapisu pogledajte gostovanje Adrijana Vuksanovića, predsjednika Hrvatske građanske inicijative, u emisiji „Uz jutarnju kafu", emitiranoj 15. siječnja.

Pročitajte više

Zahvalni na svim donacijama upućenim Dnevnom centru

NVO “Udruženje žena” Tivat uručilo je jučer laptop računar i dodatnu kompjutersku opremu, tivatskom “Dnevnom centru za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju”.

Pročitajte više

Zahvala predsjednika Milanovića HNV-u

U cijelosti vam prenosimo zahvalu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore i gospodinu Zvonimiru Dekoviću na potpori.

Pročitajte više

Netransparentnost nove vlasti - ,,tajno ali organizovano“ crno na bijelo

Ako se po jutru dan poznaje, transparentnosti u radu nove vlasti već je smrklo, a laž parlamentarne većine više je nego crno na bijelo.

Pročitajte više

Vuksanović u emisiji „Uz jutarnju kafu“

Sutra, na Televiziji 777, u emisiji „Uz jutarnju kafu", gostovat će Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative.

Pročitajte više

Proslavljen dolazak moći sv. Tripuna

Jučer je svečano proslavljen dolazak moći sv. Tripuna u Kotoru. U narodu, ovaj dan se obilježava pod poznatim imenom Karike. O kakvoj i kolikoj tradiciji se radi, govori i podatak da je ovogodišnje obilježavanje Karika bilo po 1212. puta.

Pročitajte više

Sponzorstvo od 25.000 eura za Košarkaški klub Teodo

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro nastavlja partnersku potporu Košarkaškom klubu Teodo iz Tivta u vidu donacije od 25.000 eura za 2021. godinu.

Pročitajte više

Posjet veleposlanika Republike Hrvatske Općini Tivat

Veleposlanik Republike Hrvatske u Crnoj Gori NJ.E. Veselko Grubišić, boravio je jučer /srijeda, 13. siječnja/ u posjet Općini Tivat, na poziv predsjednika Općine Željka Komnenovića.

Pročitajte više

Čestitke povodom Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori

U nastavku pročitajte čestitke upućene predstavnicima  hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori povodom Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori.

 

Pročitajte više

Nova vrijedna oprema za kazalište Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore

Scenu kazališta Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore, koje djeluje od 2014. godine ne samo da krase mladi glumci i projekti već i nova oprema, koju su članovi ovog kazališta određeno vrijeme priželjkivali.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo