Društvo

Vuksanović – višestoljetne peraške tradicije su izraz duhovnosti

Na Okruglom stolu na temu “15. maj 1654. godine i očuvanje peraškog viševjekovnog običaja Gađanje kokota”, održanom 15.

Pročitajte više

Centralna javna rasprava o korištenju javnog parkirališta na Seljanovu

Centralna javna rasprava o Nacrtu Elaborata o načinu korišćenja javnog parkirališta u zahvatu ulica Beogradska, Podgorička i Zagrebačka – DUP Seljanovo Faza I., bit će održana u četvrtak, 20.

Pročitajte više

Javni poziv u sklopu projekta Sustourismo turističkim organizacijama i vodičima

Općina Tivat poziva turističke organizacije i turističke vodiče da pošalju prijedloge turističkih paketa koji će se razvijati i realizirati u okviru projekta SUSTOURISMO, financiranog od strane Europske unije kroz Jadransko jonski program INTERRE

Pročitajte više

Održan Okrugli stol na temu "15. maj 1654. godine i očuvanje peraškog viševjekovnog običaja Gađanje kokota”

Obilježavanje obljetnice "Peraškog boja iz 1654. godine", u organizaciji Muzeja grada Perasta, MZ Perast i Društva prijatelja grada Perasta organizirano je sinoć u prostorijama peraškog Muzeja.

Pročitajte više

Svečanom svetom misom obilježen Zavjetni dan Peraštana

Svečana sveta misa povodom obilježavanja pobjede Peraštana nad Turcima 1654. godine održana je jučer u crkvi sv. Nikole u Perastu.

Pročitajte više

Održana radionica „Omladina uči omladinu: volonterizmom do karijere“

Za učenike prvih i drugih razreda srednje mješovite škole "Mladost" iz Tivta NVO Naša akcija je održala radionicu "Omladina uči omladinu: volonterizmom do karijere" u petak, 14. 5. u Multimedijalnoj dvorani općine.

Pročitajte više

Potpisani ugovori s NVO od posebnog značaja

Predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović i predstavnici tri nevladine organizacije s posebnim statusom u Tivtu, potpisali su jučer ugovore ukupne vrijednosti 12.400€, kojim se definira financiranje aktivnosti ovih organizacija od strane lokalne

Pročitajte više

Predavanje o putovanju jedrilice Kli-Kli oko svijeta večeras u Kotoru

Pomorski muzej Crne Gore u okviru manifestacije ,,Noć muzeja 2021.” večeras u 19 sati u palači Grgurina u Kotoru organizira predavanje o tridesetjednogodišnjem putovanju jedrilice „Kli-Kli“ oko svijeta.

Pročitajte više

Prva izložba patentiranih amfora i vina

Prva izložba patentiranih, pečatiranih, deklariranih, prirodno oplemenjenih AMFORA I VINA iz mora (koje je patentirao g-din dipl. ing.

Pročitajte više

"Planeta Boka" za svečano otvaranja XX. KotorArt Don Brankovih dana muzike

KotorArt Don Brankovi dani muzike svečano otvaranje dvadesetog, jubilarnog festivala planiraju za srijedu, 14. srpnja, u okviru proslave Dana državnosti Crne Gore.

Pročitajte više

Izlaganje don Roberta Tonsatija na Znanstvenom skupu „Identitet Hrvata Boke kotorske“

U današnjoj emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja“ poslušajte interesantno i poučno izlaganje kancelara Kotorske biskupije don Roberta Tonsatija, na drugom dijelu Znanstvenog skupa „Identitet Hrvata Boke kotorske“, koji je održan 8.

Pročitajte više

Čestitka HGI- ja povodom Ramazanskog bajrama

Hrvatska građanska inicijativa upućuje srdačne čestitke svim vjernicima islamske vjeroispovijedi povodom Ramazanskog bajrama, sa željom da ga provedu u miru, obiteljskom zajedništvu, uz podsjećanje na važnost suživota, tolerancije i poštovanja ra

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo