Do kraja ljeta 140 tivatskih obitelji imat će dom

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 23. ožujka 2016. - 11:47
Autor: 

Predsjednik Općine Ivan Novosel i predsjednik Crnogorskog fonda za stambeno solidarnu izgradnju (CFSSI) Danilo Popović, obišli su danas lokaciju „Švedskih baraka“. Na spomenutoj lokaciji  privode se kraju radovi na izgradnji 140 stanova za potrebe rješavanja stambenih pitanja zaposlenih u organima lokalne uprave, poduzećima čiji je osnivač Općina, kao i pripadnika  Uprave policije – Centar sigurnosti Herceg Novi,  odjeljenje sigurnosti  Tivat.

„ Radi se o dva objekta sa ukupno 140 stanova, te će u dogledno vrijeme 140 tivatskih porodica riješiti stambeno pitanje. Ono što sam danas vidio govori da se radi o kvalitetnoj gradnji, o stanovima koji su funkcionalni i prilagođeni stvarnim uslovima života, tako da će oni koji budu uselili u ove stanove imati kvalitetan smještaj. Pokazalo se kao dobar model ovo što smo uradili sa CFSSI i mogu sa sigurnošću da tvrdim da se poštuju rokovi, da će stanovi biti završeni možda i prije ugovorenih rokova a u svakom slučaju neće biti kašnjenja“ - istakao je tom prigodom predsjednik Općine Ivan Novosel. Predsjednik CFSSI Danilo Popović iskoristio je priliku da izrazi zahvalnost  predsjedniku Općine napomenuvši da je vrlo bitno istaći da je Fond dinamikom i kvalitetom izvođenja radova ispunio očekivanja svih koji su vjerovali u ovaj projekt.

 „Danas smo se izlaskom na gradilište i sami uvjerili u kvalitet i dinamiku izvođenja radova, što znači da će radovi biti završeni u roku, ako ne i ranije, što će zavisiti najviše od vremenskih prilika“- zaključio je Popović. U skladu s ugovornim obvezama, CFSSI ima rok od 18 mjeseci za završetak radova.