Brđankama zlatni pehar u Ženskom điru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 14. kolovoza 2024. - 11:27
Autor: 

Sinoć je finalnom utakmicom i utakmicom za treće mjesto završen Ženski đir na 68. Bućarskoj olimpijadi. Pobjedom od 2:0 protiv Kalimanjki ekipa Brđanki je zasluženo obranila titulu i pehar osvajačica Ženske olimpijade zadržala u Đurđevom brdu.

Treće mjesto je osvojila ekipa Śore od mota koja je pobijedila ekipu Bastadurki također 2:0.

Atmosfera na zogovima u Kalimanju je bila sjajna, ispunjena pravom sportskom, pozitivnom i drugarskom energijom uz navijanje, pjesmu i igru

Iako je formalno pokrenuto tek prije nekoliko godina i ove godine u Kalimanju se pokazalo da Bućarskoj olimpijadi prepoznatljivi kolorit upravo daje natjecanje  bućarki. 

Prelazni pehar i zlatne medalje ekipi Brđanki je u ime Općine Tivat, Sekretarijata za društvene djelatnosti dodijelila Ivana Petković, pobjednički pehar u trajno vlasništvo je u ime Crnogorskog bućarskog saveza uručio Miro Petković, dok je pehare i medalje ekipama Kalimanjki i Śore od mota uručio predsjednik BK Kalimanjca Ilko Pinjatić.

Danas se utakmicama baraža u Kalimanju nastavlja Bućarska olimpijada. Sastaju se Arsenal Elektro - Kalimanjac II i Bastaduri - Palma II.