BK „ Vrmac“ osvojio 48. Novembarski turnir

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 27. studenog 2023. - 11:04
Autor: 

Sinoć je u bućarskoj hali u Kalimanju završen tradicionalni 48. Novembarski turnir u organizaciji BK „Kalimanjac“.

Uime kluba nazočnima se obratio predsjednik Ivan Perčin i između ostalog  rekao:“ Želim svima da se zahvalim koji su učestvovali u ovom turniru. To je 14 ekipa i preko 60 igrača. Posebna zahvalnost ide Marku Božinoviću, koji je odradio turnir kao i svaki put do sada, koji je perfektno sudio“.

Natjecateljima se obratio i zahvalio na sudjelovanju i predsjednik CBS Crne Gore, Miroslav Petković.

U ime Općine Tivat nazočila je samostalna savjetnica Sekretarijata za društvene djelatnosti, Kristina Petrović koja je rekla: „Želim da se zahvalim uime Opštine Tivat Bućarskom klubu Kalimanjac na organizaciji ovog turnira, da čestitam svim učesnicima, naročito osvajačima medalja. Želim svima vama da se zahvalim što čuvate tradiciju i što ispisujete zlatnim slovima istoriju sporta u Tivtu i u Crnoj Gori“.

Na ovogodišnjem Novembarskom turniru treće mjesto je osvojila ekipa BK „ Val“ iz Herceg Novog, a medalje i pehar im je uručio predsjednik BK  Kalimanjac“, Ivan Perčin.

Omladinska reprezentacija Crne Gore je drugoplasirana i njima je medalje i pehar dodijelio predsjednik BS Crne Gore, Miroslav Petković.

Ekipa BK „ Vrmac“ je ovogodišnji pobjednik 48. Novembarskog turnira. Medalje i pehar dodijelila im je samostalna savjetnica Sekretarijata za društvene djelatnosti, Kristina Petrović.