BOŽIĆNI KOKTEL HGI

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 22. prosinca 2013. - 11:33
Autor: 

Na koktelu upriličenom u hotelu „Palma" u povodu božićnih praznika, koje HGI tradicionalno organizira svake godine pred božićne blagdane, brojne zvanice i goste pozdravila je predsjednica HGI-ja i ministrica bez portfelja, Marija Vučinović.
 "Ovo je naš već tradicionalni susret pred božićne blagdane, koji prakticiramo od samoga osnutka stranke

U početku smo to spontano organizirali u prostorijama partije,  ali broj ljudi okupljenih večeras dokazuje da nas je iz godine u godinu sve više, da smo svake godine sve jači i jači,  da nam ugled stranke raste, da se broj članova i simaptizera povećava odnosno da smo na političkoj sceni Crne Gore propoznati kao respektabilan faktor.
Mi smo zadovoiljni , jer je naš rad prepoznat od strane međunarodnih oprganizacija , koje djeluju u Crnoj Gori sa kojima redovito održavamo kontakt. Također određene internacionalne asocijacije partija, uputile su nam poziv na suradnju, a u idućoj godini planiramo ući u krovnu asocijaciju Europskih građanskih partija.
Tijekom prethodne godine Hrvatska građanska Inicijativa vrijedno je radila na sprovođenju svog programa i planiranih aktivnosti,  te možemo ustvrditi da smo zadovoljni dinamikom kojom se stvari razvijaju.
Hrvatska građanska inicijativa je  protekle godine obavili niz unutarnjih reformi , kojima treba da se održimo na stazi uspjeha. Taj kurs ćemo nastaviti i spremni da se suočimo s izazovima unutar naše zemlje, te da preuzmemo na svoja leđa nove odgovornosti koje nosi put europskih  i euroatlantskih integracija Crne Gore.
Stoga, u Novu godinu stupamo sa samopouzdanjem, ali i sa zahvlanošću što imamo priliku da iskažemo svoj puni potencijal i kapacitet.
Hrvatska građanska inicijativa sebi je postavila  ostvarive ciljeve, nismo davali obećanja, koja ne možemo održati. Mi smo počeli s mnogo malih koraka , koji idu u pravom smjeru.
Božićni i novogodišnji blagdani jesu prilika kada se obitelji okupe nakon uspješne radne godine
stoga želim da u vašim domovima, ovih dana, ali i svih dana u godini koja je pred nama, bude puno radosti, smijeha i obiteljske sreće." - kazala je predsjednica stranke Marija Vučinović.
Osim članova i simpatizera Hrvatske građanske inicijative, svečanom skupu nazočila je saborska zastupnica Ljerka Dragičević, pomoćnica ministra Blanka Radošević Marović, odbornici u Skupštini Kotora i Tivta, konzul Republike Hrvatske Hrvoje Vuković, svećenstvo Kotorske biskupije, presjednik HGD CG Mirko Vičević. Pored njih, na koktelu su nazočili i predstavnici DPS-a, FORCE i Bošnjačke partije , te brojni gosti i prijatelji stranke.