HRVATSKA VELEPOSLANICA POSJETILA KOTOR

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 10. listopada 2012. - 16:48
Autor: 

Predsjednica Općine Kotor Marija Ćatović, primila je danas u zvaničnu posjetu novoimenovanu hrvatsku veleposlanicu u Crnoj Gori Ivanu Perić, generalnog konzula Boža Vodopiju i atašea Martinu Krajčić.
Predsjednica Ćatović je upoznala veleposlanicu sa brojnim zajedničkim projektima Kotora i hrvatskih gradova, a posebno je istakla projekte koji se već uspješno realiraju, projekat „Dubrovnik - Kotor – gradovi knjige", kao i zajedničku kandidaturu gradova Dubrovnika, Mostara i Kotora za domaćina Mediteranskih igara 2021. godine.
Ćatović je istakla da grad Kotor ima uspješnu suradnju i stalne kontakte sa Zagrebom, Trogirom, Dubrovnikom, Solinom, Rijekom i drugim hrvatskim gradovima.
Veleposlanica Ivana Perić je iskazala zadovoljstvo i nadu da će se ta suradnja još više proširiti tokom trajanja njenog mandata u Crnoj Gori, jačajući još više veze između dviju susjednih zemlja.
U popodnevnim satima veleposlanica Perić će se susresti i razgovarati sa rukovodstvom Hrvatske građanske inicijative u Tivtu.