"SUMMER FEST BUDVA 2012"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 24. svibnja 2012. - 10:47
Autor: 

Muzički festival "Summer Fest Budva 2012" održaće se od 3. do 5. kolovoza na plaži Jaz, Budva. Iz Montenegro Festival Production-a najavljuju nastupe crnogorskih bendova ali i brojna poznata imena i bendove iz regiona. Najavljeno da će na ovom festivalu nastupiti Nightshift, S.A.R.S., Who See, Kiki Lesendrić i Piloti, Partibrejkers, Hladno pivo, Riblja čorba, dj Beatshakers, Sunshine, kao i dj Junior Jack grupe Van Gogh i Nipplepeople, kao i mladi crnogorski bendovi Off duty, Nagual i Gomila Nesklada.

U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i javne uprave Vlade Crne Gore i Ministarstvo turizma i održivog razvoja, promovisaće se kampanja "Kad pijem ne vozim" a kampanja je posvećena i reciklaži u saradnji sa Agencijom za zastitu životne sredine Crne Gore.
Održaće se takmičenje u ispijanju piva, kao i takmičenje za najbolju fotografiju i najbolji video zapis sa Summer Fest Budva 2012, a najbolje očekuju nagrade.
Organizator ove manifestacije – d.o.o. Montenegro Festival Production, doniraće određenu svotu novca od prodaje karata nekome iz najugroženijih slojeva crnogorskog društva.
Program će svakog dana počinjati u 18 sati kada će nastupati neki od lokalnih dj-eva.