ISKORISTITE PRILIKU SAJAM “SUMMER JOB“

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 24. ožujka 2014. - 10:43
Autor: 

Sajam sezonskog zapošljavanja u turizmu "Summer Job", koji organizira Studentski parlament Crne Gore, u suradnji sa Studentskom organizacijom Turist, održat će se u ponedjeljak 24. ožujka u Podgorici, i u srijedu 26. ožujka u Kotoru, priopćeno je na konferenciji za medije, na kojoj je osim organizatora sajma bio nazočan i ministar rada i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore, Predrag Bošković.
Prema procjeni organizatora Sajma sezonskog zapošljavanja u turizmu, oko 400 studenata moći će ovo ljeto svoj posao naći zahvaljujući projektu "Summer Job 2014″

Predstavnici Zavoda za zapošljavanje će biti u ponedjeljak 24.ožujka na štandu na Ekonomskom fakultetu u Podgorici od deset do 16 sati.
Cilj projekta je da studenti, kao i svi ostali zainteresirani za sezonsko zapošljavanje, dobiju priliku da na neposredan način upoznaju s mogućnostima sezonskog zapošljavanja u Crnoj Gori.
Na sajmu će biti predstavljeno više od 30 kompanija koje su zainteresirane za angažiranje radnika tijekom sezone. Prema procjeni organizatora sajma, oko 400 studenata moći će ovo ljeto svoj posao naći zahvaljujući projektu „Summer Job 2014". Ministar rada i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore Predrag Bošković kazao je da je nezaposlenost mladih problem sa kojim se suočava i ovaj sastav crnogorske Vlade.
„Bitno nam je da u sezonskim poslovima studenti mogu odgovoriti potrebama privrednih subjekata, kako bi se smanjio broj stranaca koji dolaze da rade u Crnoj Gori. Naša radna snaga je nekonkurentna kod dosta poslova, ali čini mi se da taj trend ide ka poboljšanju", poručio je Bošković.
Sajam će u Kotoru biti organiziran u srijedu na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo od 10 do 16 sati.
Organizatori sajma su Studentski parlament Crne Gore, u suradnji sa Studentskom organizacijom Turist.