glasistre.hr

Petak, 15. veljače 2019.

Kruna Glazbenih dana HRT-a u Opatiji "Dora 2019." će na spektakularnoj pozornici u sportskoj dvorani "Marino Cvetković", preuređenoj u velebni kvarnerski TV studio, u subotu, 16. veljače u 20 sati ugostiti izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije 2019.

Ponedjeljak, 15. listopada 2018.

Ovogodišnji, 16. po redu Pulski dani eseja održat će se u Klubu hrvatskih književnika "Dr. Ljubica Ivezić", Sv. Ivana 1 (stara tiskara) 19. i 20. listopada, a nulti dan održat će se 18. listopada s predstavljanjima knjiga. Organizatori manifestacije su Istarski ogranak Društva hrvatskih književnika i časopis Nova Istra, , a autor programa i voditelj Boris Domagoj Biletić.

Četvrtak, 11. veljače 2016.

Olujni zapadni vjetar što se podignuo u srijedu u ranim jutarnjim satima, osim što je podizao more na rivama zapadnoistarskih mjesta, nije počinio veće štete.

Unatoč tome, u Rovinju su bili valovi i do pet metara, mnoge je ulice preplavilo more. Rovinjci su se čudili nevremenu kakvo dugo nisu vidjeli u gradu, a zbog ekstremnih vremenskih neprilika veći dio Rovinja bio je dio dana bez struje.

Stranice

Subscribe to RSS - glasistre.hr