Večer za nagrade i dobar štimung

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 30. prosinca 2014. - 10:58
Autor: 

Sinoć je u holu Centra za kulturu Kotor održana dodjela nagrada za najljepše ukrašene prozore, izloge i balkone, koju u okviru manifestacije "Od Božića do Božića" organizira MZ Stari grad  s predsjednicom Draganom Knežević.

Nagrade, slatke- čuvene kotorske krempite i novčane dodijeljene su čak 18 sudionika ovog zanimljivog natjecanja. To su: RR suvenirnica, Mesara Martinović, Frizerski salon Isidora, Golden dreams-butik, Kafe bar Perper, Frizerski salon Šantić, Ivošević Dejan - za ulicu i dvorište, Prenci Katica za balkon i prozore, Butik Pingvin, Hotel Monte Kristo, Butik Principessa, Kancelarija HGI, Hotel Marija, Žveljarin, Wine & gift shop, Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti, TC Kamelija i Hotel Kataro.

 

Kancelarija Hrvatske gradjanske inicijative dobitnik je nagrade za najelegantnije uređenu poslovnu prostoriju, a nagradu je primila Ljiljana Velić.

 

Nakon dodjele nagrada, nazočne je zabavljao kotorski vokalno-instrumentalni sastav Lungo mare, inače prepoznatljiv po dobrom štimungu na kotorskim feštama, a NVU Karampana se pobrinula da u ovoj zimskoj noći ne nedostaje toplih napitaka i tradicionalne kotorske pašte.