Sarajevo: Euforija pred meč sa Argentinom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 15. lipnja 2014. - 12:28
Autor: 

Od ranih jutarnjih sati vlada euforija i nervoza pred utakmicu Bosne i Hercegovine sa Argentinom, na Svetskom fudbalskom prvenstvu koja se igra u nedelju, u ponoć, na čuvenoj Marakani.

Vlasti su dozvolile produžen rad ugostiteljskih objekata za vreme mundijala pa se očekuje da će veliki broj građana utakmicu pratiti u ovakvoj atmosferi.

Centralno javno gledanje utakmice biće organizirano u Zmajevom gnezdu koje je namesnki napravljeno i nalazi se u užem centru grada, a može da primi veliki broj gledalaca.

Selektor fudbalske reprezentacije Safet Sušić dao je izjavu da je Argentina apsolutni favorit, ali da će njegovi igrači učiniti sve da prirede iznenađenje. Obećao je da će igrači dati maksimum.

„Nećemo im dozvoliti da nam se slobodno šetaju terenom. Imamo i mi dosta igrača koji su jako dobri. Oni koji su pratili našu reprezentaciju to znaju, a oni koji nisu mislim da će to videti na utakmici" , kazao je Sušić.

Sarajevski mediji o subote prenose prognoze rezultata političara, sportskih radnika, javnih ličnosti od kojih većina veruje da BiH ima jaku reprezentaciju i da su čuda moguća. Među prognozerima ima i onih koji misle skromnije i nadaju se nerešenom rezultatu.