Održan Sajam sporta

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 26. rujna 2019. - 17:19
Autor: 

Četvrti Sajam sporta u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Općine Tivat, održan je na platou između SMŠ“Mladost“ i OŠ“Drago Milović“.

Na sajmu se predstavilo više sportskih organizacija, a među njima: Fudbalski klub „Arsenal“, Košarkaški klub „Teodo“,Jedriličarski klub „Delfin“, Sportsko-plesni klub „Bellissima",“Šah klub „Mimoza“, Rukometni klub „Partizan“, Judo klub „Tivat“, Ženski rukometni klub „Tivat“, Stonoteniski klub „Tivat“, Kik Boks klub „Rebel“ Košarkaški klub „Tivat“, Omaldinski karate klub „Mawashi 2015“, Golf klub „Knjaginja Milica“, Ragbi klub „Arsenal“,Planinarsko društvo“Vjeverice“ kao i Školska sportska društva“ Mladost“ i „Drago Milović“   

Predstavnici sportskih klubova prezentirali su djeci svoje aktivnosti, upoznali ih bliže s načinom rada i benefitima, koje određeni sportovi nose.

Savjetnici za mlade i sport Dejan Krunić i Nikola Krsmanović su pozdravili sudionike i zahvalili se na velikom odazivu. “ Želimo vam da budete dobri sportisti i da budete dobri u školi. Suština cijele ove priče jeste da djecu koja su sve više okrenuta kompjuterima i usmjerena na mirovanje, okrenemo sportu i ako se nakon današnjeg dana barem jedno dijete upiše u neki klub, mi ćemo to smatrati uspjehom”, istakao je Krsmanović.

U zabavnom dijelu programa nastupile su članice Sportsko-plesnog kluba Bellissima, a Judo klub Tivat, OKK Mawashi 2015., i Kick boks klub Tivat uradili su simulacije borbi. Djeca Fudbalskog kluba Arsenal, kao i Rukometnog kluba Partizan pokazali su svoje vještine, a po prvi puta na sajmu je izvedena prezentacija golfa, koja je izazvala  najviše interesovanja mladih.

U natjecanju u šutiranju penala sudjelovalo je 14 natjecatelja iz različitih sportskih organizacija, a pobjedu je odnio Marko Kandić kome su nagradu uručili predstavnici Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.

Općina Tivat zahvaljuje se svima na pomoći u organizaciji Sajma: SMŠ Mladost, OŠ Drago Milović, d.o.o. „Komunalno“ Tivat i Omladinskom klubu Tivat.