Promocija romana Marka Vidojkovića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 11. srpnja 2015. - 9:20
Autor: 

U organizaciji Centra za kulturu Tivat i IP Laguna Beograd, u Yachting club-u Porto Montenegro, 12. srpnja (nedjelja) u 21,30 bit će promoviran roman Marka Vidojkovića.

Marko Vidojković je srpski pisac, koji je rođen 1. listopada 1975. godine u Beogradu.

Svoju prvu priču je objavio 2000 godine u časopisu „ Zbilja “. Njegov roman „ Kandže “ je od listopada 2004. do svibnja 2005. godine doživio 5 izdanja i dobitnik je nagrade „ Zlatni bestseler “ , za isti roman je dobio nagradu „ Kočićevo pero “ u ožujku 2006. godine.

Pored romana „ Kandže “ ,Marko Vidojković je objavio i „ Ples sitnih demona “, „Đavo je moj drug “, „Pikavci na plaži “, „ Sve Crvenkape su iste “ , „ Hoću da mi se nešto lepo desi odmah “ i „ Kandže 2: Diler i smrt “ , kao i zbirku priča „ Bog ti pomogao “.

Markova najnovija knjiga je „ Priče s dijagnozom “ koja je izdata 18. ožujka 2015. godine, a u kojoj se nalazi 26 jezgrovito ispripovijedanih i tematski raznovrsnih proznih djela. Iz priče u priču, autor precizno prikazuje naše živote, sve vrijeme nas uzdižući iz ponora neprijatne društvene stvarnosti prepoznatljivim humorom koji u ovoj knjizi postaje urnebesan.

Priče s dijagnozom nam pokazuju jednog drugačijeg Marka Vidojkovića koji će zadovoljiti svoju dosadašnju publiku i, bez sumnje, stvoriti novu.