Promocija pjesničke zbirke ,,Ferao iz kaštela" Gracije Gaša Marovića u Tivtu i Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 08. listopada 2020. - 9:36
Autor: 

U nedjelju, 11. 10. 2020., u Velikoj dvorani Doma kulture ,,Josip Marković" u Donjoj Lastvi, održat će se promocija pjesničke zbirke Gracije Gaša Marovića naslova ,,Ferao iz kaštela", a istoimena će se zbirka sutradan, u ponedjeljak, 12. 10., predstaviti i u Kotoru, u Velikoj dvorani Kulturnoga centra ,, Nikola Đurković".  Početak oba programa predviđen je za 19 sati.

Na predstavljanju knjige će  sudjelovati  Ana Vuksanović, Aleksandra Tomović i Neven Staničić u Donjoj Lastvi, dok će na promociji u Kotoru govoriti Ana Vuksanović i Aleksandra Tomović . Prigodno će se  i u Donjoj Lastvi i u Kotoru  obratiti i autor.

U poetsko- recitatorskom dijelu programu  sudjelovat će i  članovi Amaterskoga kazališta Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore.  Moderatorica  programa će biti Aleksandra Tomović,  uz koordinatoricu projekta Tamaru Bogdanović.  

Predstavljanja se održavaju  pod pokroviteljstvom Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore i u suradnji s Hrvatskim nacionalnim vijećem Crne Gore.  

Promocije će se održati uz poštovanje svih propisanih mjera NKT-a .