Promocija knjige "Zapisi iz budvanskog kraja" u Budvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 16. studenog 2017. - 9:01
Autor: 

U povodu proslave Dana općine Budva, JU Narodna biblioteka Budve će trodnevnim programom, koji će započeti u subotu, 18. studenog, promocijom knjige Vlada Đ. Duletića, obilježiti ovogodišnju proslavu.

Najstarija institucija kulture u gradu čini se ne slučajno započinje kulturni dio programa proslave, a također nije slučajno da počinje upravo promocijom knjige značajnog autora za  grad Budvu Vlada Đ. Duletića “Zapisi iz budvanskog kraja” koji je u periodu od 1986. do 1989. godine obavljao dužnost predsjednika Općine Budva.

Nakon smrti Vlada Duletića ostao je rukopis njegove knjige, šeste po redu, pa je Narodna biblioteka Budve, objavljujući zavičajne autore, odlučila da ovo Vladovo djelo tiska i promovira ovom prigodom. O knjizi “Zapisi iz budvanskog kraja” govoriće književnik Miraš Martinović koji je i autor predgovora, kao i prof. dr. Rade Ratković. Promocija knjige Vlada Duletića bit će održana u subotu, 18. studenog, s početkom u 19 sati na Akademiji znanja.

Cilj Narodne biblioteke Budve je da tijekom trodnevnog programa promoviše djela autora čiji je izdavač, a podsjećana radi- izdavačka djelatnost biblioteke prvi put je pokrenuta ovog proljeća.