Priznanja iz Fonda za kvalitet stigla i u Muzičku školu Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 05. siječnja 2021. - 8:57
Autor: 

I ove godine tri nagrade iz Fonda za kvalitet "Za odličan 5", koju dodjeljuje Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, stiglo je u JU Muzička škola Tivat, točnije kod učenice Đuričić Lane – I. razred srednje škole, odsjek oboa i nastavnika Dapčević Valentine i Molčanov Oleksija.

"Sa neskrivenim emocijama, ponosni jer znamo da su nagrade rezultat velikog i dugotrajnog rada, ali sa obavezom da nastavimo istim putem ili još i bolje", izjavili su nastavnici Dapčević i Molčanov.

"Čestitamo našim dobitnicima na nagradama koje u ovoj godini nose poseban značaj i težinu. Pandemija covida 19 ostavila je poseban trag na rad u muzičkim školama, zaustavila mnoge projekte, koncerte, takmičenja, ali nije zaustavila one koji svoju profesiju čuvaju i uzdižu i iznad nemogućih granica. S toga zahvalnost Ministarstvu koje je osmislilo ovakav Fond, a nastavnicima i učenicima pored čestitki poruka da nastave i dalje beskompromisno i samokritički da čuvaju muzičku profesiju", istakli su iz Muzičke škole Tivat.