Porto Montenegro u svjetskim medijima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 11. listopada 2014. - 10:20
Autor: 

Naslovne strane britanskih, ruskih, američkih, talijanskih, francuskih, švicarskih, i kineskih magazina o putovanjima i jahting industriji krasile su atraktivne fotografije Porto Montenegra ovog ljeta, koje su novinari opisivali kao “skriveni biser na ogrlici Jadranske obale, arhetip luksuza, omiljeno sidrište bogatih, najprestižniju jahting destinaciju, a Crnu Goru kao “destinaciju koja se mora vidjeti”.

Preko šezdeset renomiranih svjetskih novinara boravilo je u Porto Montenegru od početka ove godine, a njihove impresije našle su se na stranicama magazina kao što su Financial Times, Tattler, Super Yacht World, Yacht Capital, Robb Report, Buro 24/7, Sleeper...

„Boka kotorska u Crnoj Gori postaje fantastično sidrište stanovanja za imućne kupce“, navela je u svom članku novinarka Financial Times-a, Teresa Levonian Cole.

“Crna Gora ima jednostavan, netaknut šarm. Novo luksuzno naselje i marina dovodi nove goste, ali balkanska ljepota ostaje netaknuta”, ovom rečenicom Elizabeth Chopin je započela članak u magazinu Alto svoje impresije Porto Montenegrom i Crnom Gorom. 

Porto Montenegro je u medijima okarakteriziran kao vodeća matična luka za superjahte i luksuzno nautičko naselje, kao izuzetno uspješan međunarodni projekt koji stvara izuzetan utjecaj na društveni i ekonomski razvoj čitave regije, i kao lokacija koja parira francuskoj rivijeri.

Otvaranje spektakularnog hotela Regent Porto Montenegro ovog kolovoza bila je vijest koja je doprla do svjetske javnosti širom štampanih i elektronskih medija, a Tivat pozicioniran kao grad koji se mora vidjeti.