Oformljen Klub članova posade u Porto Montenegru

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 19. veljače 2015. - 10:58
Autor: 

Marina Porto Montenegro oformila je Klub članova posade, kako bi posada sa jahti u marini imala što sadržajniji boravak u tivatskom nautičkom naselju, ali i doživljela Crnu Goru kao atraktivnu destinaciju za sva godišnja doba.

Pored kvalitetnih sadržaja kao što su Jahting klub, Sportski klub, ugostiteljski i prodajni objekti, Klub članova posade jahti nudi i dinamičan kalendar aktivnosti van Porto Montenegra - sadržaje plažnog kluba Verige tokom ljeta, planinske i sportove na vodi među kojima su kajt surfing, vejkbording, planinarenje, biciklizam ili splavaranje. Posada je također pozvana da istraži crnogorsko naslijeđe i divlju ljepotu raznolikosti kroz organizirane avanturističke ture i ekskurzije prema Cetinju, Skadarskom jezeru, Ulcinju ili Plavu. Tijekom zimske sezone, marina Porto Montenegro posadi brodova nudi i skijašku brvnaru u Kolašinu na besplatno korištenje.  

Želimo da posada jahti koje su vezane u Porto Montenegru, doživi najbolje iskustvo u našoj marini i Crnoj Gori uopšte. Kao dobitnici priznanja “Najbolja marine za superjahte u 2015. godini”, želimo da sačuvamo imidž marine sa izuzetnom uslugom i servisom za svakog klijenta pojedinačno. Do sada smo imali odlične komentare i zaista pozitivnu povratnu informaciju od posade sa jahti, istakao je direktor marine Porto Montenegro Toni Braun.

Od samog dolaska u Tivat, Crnu Goru doživljavam kao avanturu – istražujući drevni Stari grad Budvu, zaleđe i San Đovani iznad Kotora do noćnog života u Podgorici. U Tivtu se uvjek nešto događa – volim da odem do Wake Park-a tokom ljetnjih dana i uživam u skijanju na vodi, ili sa svojim prijateljima i mještanima uživam na nekoj od obližnjih plaža, s jeseni često organizujemo roštilj i boravak u prirodi. Dobro je imati odličan tim ljudi iz agencije Discover Montenegro i Klub članova posade u Porto Montenegru koji organizuju aktivnosti za nas, komentira Džonatan Vilson, glavni inženjer na brodu Renewal 2, kojem je Porto Montenegro već nekoliko godina matična luka.