Koncert posvećen suradnji glazbenih škola iz Dubrovnika i Tivta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 09. ožujka 2017. - 9:58
Autor: 

Muzička škola Tivat je 15.2.2017.g. dobila pismo namjere  od Umjetničke škole “ Luka Sorkočević” iz Dubrovnika. Pismo je upućeno od strane ravnatelja  te ustanove, gospodina Brčić Dživa, a nakon zajedničkog susreta u Dubrovniku, na kojem se razgovarali o mogućnostima suradnje dviju škola i njihovom predstavljanju u Crnoj Gori i Hrvatskoj, kroz koncertne i seminarske aktivnosti učenika i nastavnika.

„Pismo namjere je  važan korak ka razvijanju saradnje, što će, nadam se ubuduće, kada se steknu uslovi  voditi ka određenim zajedničim nastupima prema evropskim fondovima u cilju prepoznatljivosti, unaprjeđenja i daljeg razvoja obije obrazovne ustanove. Ovom prilikom želim  istaći da smo jako počastvovani što ćemo ugostiti Umjetničku školu “ Luka Sorkočević”u Tivtu, na način da će tako i početi naša buduća saradnja na većem nivou, a sve u cilju jačanja prijateljskih i dobrosusjedskih odnosa na obostrano zadovoljstvo“, poručuju iz Škole.

Umjetnička škola “ Luka Sorkočević” predstavit će se koncertom pod nazivom” Muzika stvara prijateljstva” 13. 3.2017.g. u 20 h u koncertnoj dvorani Muzičke škole Tivat.