Vjerni Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 24. ožujka 2016. - 11:54
Autor: 

Izborna lista za odbornike SO Tivat,  koju je Hrvatska građanska inicijativa podnijela za lokalne izbore 17. 4., u svemu je odraz stanja i odnosa unutar naše partije, garant opstanka i odlučnosti da ćemo i nadalje biti na istom putu, spremni da realiziramo sve planske aktivnosti, stalno potičući realizaciju dogovorene općinske politike u interesu svih građana Tivta.

Predloženi kandidati za odbornike u SO Tivat  iz redova članova HGI - ja, svojim stručnim i moralnim kvalitetama, spremni su sudjelovati u stvaranju ambijenta za dalji razvoj naše Općine u svim oblastima. Strana, zdrava ulaganja, razvoj male privrede, otvorenje novih i modernizacija sadašnjih turističkih kapaciteta, očuvanje ukupne baštine prošlosti i njeno korištenje u suvremene tijekove modernizacija uslužnih djelatnosti, unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje i uključivanje malih gazdinstava u turističke tijekove– tek su neke od mogućnosti koje treba više i brže koristiti. Tim i drugim  zadacima mogu i spremni su odgovoriti kandidati na izbornoj listi HGI -ja.

Naša lista spoj je iskustva i mladosti, lista uglednih i prepoznatljivih građana Tivta. Među kandidatima je 37,5 % s visokom stručnom spremnom, 31,25 % je umirovljenika  i isto toliko je radnika i poduzetnika. Među njima je 30 % žena, a one zauzimaju četiri mjesta među prvih osam na listi. Mladih do 30 godina starosti je 6,25 %, a najbrojniji su kandidati stari između 30 i 40 godina, ukupno 31,25 %. Podjednako je  (po 18,75 % ) starih od 50 do 60 godina i od 60 do 70 godina starosti. Ponosni smo i počastvovani  što na našoj listi imamo kandidate, doajene političkog i društveno - ekonomskog života u Tivtu, starih preko 70 i 80 godina. Ništa nas neće i ne može pokolebati da čvrsto ostanemo uz naš politički program, a pri tom ostajemo otvoreni za suradnju kojoj je cilj dobrobit i suživot građana Tivta.

 

 Ilija Janović, nositelj liste HGI – ja