'Putopis Dalmacijom': Iskon i Subrenum u Parku Orsula

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 14. srpnja 2015. - 8:56
Autor: 

Ovog petka, s početkom u 21 sat, u Parku Orsula nastupit će dvije priznate hrvatske klape – Iskon i Subrenum, u klapskoj večeri nazvanoj 'Putopis Dalmacijom'.

Priča o Subrenumu datira još iz 1992. godine, kad su članovi ove nagradama ovjenčane klape odlučili zajedničku ljubav prema klapskoj pjesmi spojiti u jedno ime. Predanost je nagrađena brojnim nagradama i priznanjima koje ova klapa ima iza sebe. 

Klapa Iskon je nešto mlađa, ali kvalitetom priznata i poznata klapa. Osnovani su 2000. godine, otkad su ostvarili preko tisuću nastupa u regiji i Europi. Stalno surađuju s priznatim zvijezdama hrvatske glazbene scene, ostavljajući tako neizbrisiv trag u povijesti hrvatske glazbe.

Ulaznice za ovaj klapski događaj mogu se već sad kupiti u pretprodaji, a cijena je 60 kuna. Na dan koncerta je 70 kuna. Nabaviti se mogu u KIC-u Luža (Kino Sloboda).

Članovi udruge svoje povoljnije članske ulaznice mogu regulirati isključivo u kiosku na vidikovcu, cijeli tjedan prije koncerta ili pri dolasku na koncert, uvijek po dvadesetak posto povoljnijoj cijeni od aktualne. Tako će ovaj vikend,  za petak članska ulaznica stajati 50 kuna.