Konavljani županu predstavili 10. Mirise Božića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 13. prosinca 2017. - 9:12
Autor: 

Župan Nikola Dobroslavić primio je jučer  u Palači Ranjina delegaciju Agroturizma Konavle uoči predstojećih 10. Mirisa Božića u Konavlima.

Predsjednik Agroturizma Ivo Vodopić je predstavio županu ovogodišnje aktivnosti udruge i zahvalio na podršci koju županija daje Udruzi za programske aktivnosti te ga pozvao na ovogodišnje Mirise Božića.

Mirisi Božića se ove godine otvaraju 23. prosinca u Zavičajnom muzeju u Čilipima i traju do 30. prosinca. Održavaju se desetu godinu zaredom te je ovo ujedno jubilarna godina. Programski i sadržajno će biti bogatiji nego prošle godine i uključit će brojna konavoska domaćinstva, a očekuju se i zanimljivi gosti. Ovogodišnji program županu je predstavila Jelena Gale Pregelj, nova tajnica Udruge.

Tematske večeri, Zimski gusti, Proljeće u Konavlima, Konavoski koluri, Konavle pod zvijezdama, Trganje, Edukacijsko putovanje u Istru, samo su neki od projekata i aktivnosti koje je Agroturizam Konavle realizirao prošle godine. Osim Županije, manifestaciju će ove godine po prvi put podržati i Općina  Konavle, a predstavnici udruge županu su poklonili sliku akademske slikarice Ivane Miloglav nastale na prošlogodišnjoj koloniji Konavoski koluri.