Vaterpolist Marko Mršić - stipendist Općine Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 25. ožujka 2024. - 14:46
Autor: 

Uspješni mladi vaterpolist Marko Mršić postat će stipendist Općine Tivat, na Fakultetu za mediteranske poslovne studije – dogovoreno je na današnjem susretu predsjednika Općine Tivat Željka Komnenovića s ovim perspektivnim sportašem, inače reprezentativcem Crne Gore u vaterpolu.

„Zadovoljstvo mi je što sam u prilici da ti ponudim priliku da nastaviš obrazovanje. To je način da te Opština Tivat podrži i iskaže zahvalnost za sve sportske rezultate koje si ostvario, ali i podstrek da nastaviš dalje jednakim tempom“ – rekao je Komnenović.
Susretu u Kabinetu predsjednika prisustvovala je sekretarka za društvene djelatnosti u Općini Tivat Olivera Mišković Vidojević. Općina Tivat shodno ugovoru o suradnji s Fakultetom za mediteranske poslovne studije ima pravo predložiti dvoje stipendista, koji će pohađati ovu instituciju visokog obrazovanja.
Vaterpolist Marko Mršić aktivno igra za „Primorac“ iz Kotora. On je član reprezentacije Crne Gore u vaterpolu. Kako kaže, u tijeku je Prvenstvo Crne Gore, a vaterpolistima uskoro slijede i pripreme za Olimpijadu u Parizu.