Uspješno završen humanitarni bazar u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. - 12:08
Autor: 

Na 8. po redu novogodišnjem humanitarnom bazaru „Dan otvorenog srca“, održanog u petak, 23. prosinca, prikupljeno je ukupno 6127,17 eura, od čega je od prodaje raznih artikala prikupljeno  5310,17 eura, a na žiro račun novogodišnjeg humanitarnog  bazar uplaćeno je 817 eura.

Po ranije donijetoj odluci organizacionog odbora, prihodi će biti raspoređeni na sljedeći način: za potrebe liječenja malog Jovana 30% od ukupnog iznosa, Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju 30% od ukupnog iznosa i za liječenje djevojčice Anđele Petrović 40% od ukupnog iznosa.

Na štandovima ovogodišnjeg humanitarnog bazara našlo se 33 sudionika. Organizatori manifestacije su: OpćinaTivat, Crveni križ i Organizacija žena Tivat.

Posebna zahvalnost upućuje se donatorima: Krsmanović Zorici, Albijanić Milu, Apoteci  Bosiljak, Larisa Company, DOO Alegra, butiku  Vanja, ateljeu Slaby, Oliveri Zec i Biljani Vlahović, MB Dubovini, Imanju MŽ, DOO Vodovod i Kanalizacija, Mondo verde ,Rivi Print, Pop Artu , Dijani Vukmirović, Babić Zoranu i Jeli Mrdak, Lutovac Nataši i Jadranki Joksimović, Kovinić DOO, Minjon, Turističkoj organizaciji Tivat, kompaniji UNA.

Organizatori se zahvaljuju građanima, institucijama, poduzetnicima, nevladinim udrugama i mladim volonterima tivatskih škola, koji su nesebično pomogli u organizaciji ove humanitarne akcije.