Ukusna završnica manifestacije „Od Božića do Božića“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 09. siječnja 2016. - 8:46
Autor: 

Nakon dva tjedna bogatog programa,sjajno organizirane Dječje nove godine i više nego uspješnog rock dočeka Nove 2016., veličanstvenog koncerta splitske klape Rišpet nakon kojeg se još uvijek dojmovi ne stišavaju, kao završnica manifestacije „Od Božića do Božića“ sinoć je na Pjaci od sata održana „Ex YU papalada alla maka“.

Entuzijazam i ljubav prema kotorskim feštama koju članice NVU Karampana nesebično dijele sa svojim sugrađanima,  sinoć su ponovno dokazani  i prikazani kroz obilje delicija koje su iznijete na besprijekorno dekoriranim štandovima, i koje su svi posjetitelji mogli besplatno kušati. Nakon crnogorske trpeze s pršutom, njeguškim kobasicama, rižotom, bosanskih pita i pitica, ćevapa s lukom, srpske prasetine, hrvatske njokade, slovenačkih kobasica, mogli ste se zasladiti na jednom najautentičnijem štandu pokrajine Kosovo, gdje su se nudile baklave, urmašice, tulumbe, orahnjača i makovnjača.

Sve u svemu, bogata ponuda i za svakog po nešto. Iz organizacije ove sada več tradicionalne fešte „Od Božića do Božića“ potvrdili su zadovoljstvo ovogodišnjim programom, i sam uspjeh i zainteresiranost posjetitelja obvezao ih je da rade na novim projektima, kojih će po njihovim riječima biti tijekom cijele godine.