U Tivtu Mala biblioteka na otvorenom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 02. listopada 2018. - 9:15
Autor: 

NVO Teserakt iz Tivta i NVO Naša akcija iz Kotora vas pozivaju da prisustvujete postavljanju Male biblioteke na otvorenom u Tivtu, u sklopu projekta Otvorena knjiga.  Biblioteka će se nalaziti na Trgu od kulture, u Malom parku, gdje će srijedu, 3. 10.,  od 17 do 19 h biti organizirani postavljanje i donacija knjiga. Sve knjige koje budu donirane bit će označene kao knjige ove biblioteke.

Biblioteka će biti dostupna svim građanima Tivta i posjetiteljima do 1. 11.,  u skladu s Rješenjem Sekretarijata za uređenje prostora i izgradnju objekata. Knjige i sam objekt će nakon toga biti uskladišteni do usvajanja novog Plana o privremenim objektima, koji bi mogao da omogući postavljenje biblioteke trajno na nekoj adekvatnoj lokaciji.

Projekt je podržan od strane Općine Tivat, koja je drugim natječajem za dodjelu sredstava za NVO iz 2017., osigurala sredstva za njegovu realizaciju. 

Ovo je deseta po redu biblioteka,  koja će biti otvorena, a dvije već nalaze u Kotoru, jedna na lokaciji Muljanska riva,  a druga  ispred Kulturnog centra "Nikola Đurkovic".