U Donjoj Lastvi Božić već stigao

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 20. prosinca 2015. - 11:55
Autor: 

Sinoć su u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi učenici Hrvatske nastave  iz Tivta i Kotora izveli „Božićnu priredbu“, koju svake godine osmisle s profesoricom Anom Šarčević.

U prepunoj dvorani Doma kulture djeca su nazočne, među kojima je bilo najviše roditelja, oduševili svojim recitacijama, ulogom voditelja, glumaca, a najviše pozornosti dobile su tri učenice koje su se oprobale u ulozi pjevačica, te ih je publika nagradila velikim pljeskom.

Učenici, koji su još jednom pokazali i dokazali da su multitalentirani, sinoć su napravili pravu blagdansku atmosferu i pokazali nam da su spremni za doček Božića i Nove godine. Profesorica je svakom učeniku, koji je sudjelovao u ilustraciji knjige "Mic po mic" autorica Snježane Akrap - Sušac i Feodore Gubaš Štifanić, uručila knjigu koja će biti promovirana na proljeće 2016. Knjiga je rađena u nakladništvu "Medić" iz Pule, a tiskana je u tiskari "Gospa od Škrpjela" u Perastu.

Na samom kraju priredbe, učenike je čekalo jedno iznenađenje: pojavio se Djeda Mraz i uručio im darove, te je zavladao pravi božićni duh! U sklopu priredbe, učenici su izložili svoje radove i ukrase s novogodišnjim motivima, koje su prekjučer ugledali svjetlost dana na Novogodišnjem bazaru u OŠ „Drago Milović“ u Tivtu. Posjetitelji su mogli kupiti neki od darova, a sav prilog bio je namijenjen za terensku nastavu učenika Hrvatske nastave, koja se održava svake godine.