Društvo

Kotor - svi zajedno da se naš glas čuje!

Sinoć su se u prepunoj dvorani Kina Boka u Kotoru okupili  oni kojima su u srcu Crna Gora i Hrvatska.

Pročitajte više

Panel „Hrvatska i identitet Hrvata Boke kotorske“ u Kotoru

Panel   na temu „Hrvatska i identitet Hrvata Boke kotorske“,  na kojem će sudjelovati prof. dr. Božo Skoko i prof. dr. sc. Vanda Babić Galić, održat će se  u petak, 27.9., u 19 sati, u crkvi Sv. Duha u Kotoru. 

Pročitajte više

TO Tivat - Novo radno vrijeme turističko-informativnih biroa

Turistička organizacija Tivat obavještava javnost da će turističko-informativni biroi od ponedjeljka, 30. 9. 2024. godine raditi po sljedećem radnom vremenu: 

Centar:

Pročitajte više

Zajedno za Tinu - Dobrotvorni bazar hrane u Hotelu Regent

Hotel Regent Porto Montenegro s ponosom najavljuje četvrti po redu Dobrotvorni bazar hrane, a sav prihod namijenjen je podršci Tini Pean, našoj sugrađanki koja se trenutno suočava s ozbiljnim zdravstven

Pročitajte više

Hrvatski glasnik za novo doba

Hrvatski glasnik u novom, 192. broju dolazi grafički redizajniran, uz koncepcijski i sadržajni pomak, nudeći dodatnu ozbiljnost, relevantnost i kvalitetu.

Pročitajte više

Učenici hrvatske nastave na izletu

U novu školsku godinu hrvatske nastave zaplovili smo zaljevom. Krenuli smo iz Kotora prema Perastu  i Tivtu. Prošetali smo otocima Gospa od Škrpjela i Gospa od Milosti. Vodič, g.

Pročitajte više

“HGI. Na bedemu mediteranske Crne Gore” - Kavač

Hrvatska građanska inicijativa jučer je posjetila Kavač i predstavila sugrađanima svoj program.

Pročitajte više

Promocija knjige Kandela od Boke Dubravke Jovanović

“Kandela od Boke” naziv je osme knjige kotorske poetese Dubravke Jovanović, koja će biti predstavljena Kotoranima u Koncertnoj dvorani kotorske Muzičke škole (crkva Sv. Duha) u četvrtak, 26.9., u 19 sati.

Pročitajte više

Vizija i budućnost - Aleksandar Bijelić na bedemima Boke kotorske

Aleksandar Bijelić, jedan od istaknutih članova inicijativnog odbora za osnivanje Hrvatske građanske inicijative (HGI) u Kotoru, svoju životnu priču gradi na spoju tradicije i modernih izazova.

Pročitajte više

Mons. Mladen Vukšić posjetio Kotor

Imenovani kotorski biskup Mladen Vukšić posjetio je danas sjedište Kotorske biskupije. Apostolski upravitelj kotorske biskupije Rrok Gjonelleshaj, barski nadbiskup, dočekao je mons.

Pročitajte više

Ekološka akcija "Odvoji, recikliraj, osvoji!" stiže u Tivat

„Zeleni talas“,  uz podršku Općine , realizira  ekološku akciju "Odvoji, recikliraj, osvoji!",  koja će se održati od 23. 9. do 30.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo