TO Tivat na sajmu turizma „TT Warsaw 2016“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 26. studenog 2016. - 9:58
Autor: 

Turistička organizacija Tivta zajedno s Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore kao i lokalnim turističkim organizacijama, predstavlja turističku ponudu Tivta na međunarodnom sajmu turizma „TT Warsaw“ u Varšavi, koji se ove godine održava u periodu od 24. do 26. studenog.

 

Sajam turizma „TT Warsaw“  jedan je od najznačajnijih turističkih sajmova u Poljskoj i okuplja preko 500 izlagača iz 60 zemalja svijeta.

 

Zajedno s LTO Tivat, na sajmu su prisutni predstavnici NTO CG, HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, LTO Kotora, Budve, Bara, Ulcinja i Podgorice.

 

Posjetitelji sajma imaju priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju s raznovrsnom ponudom, bogatstvom prirodnih ljepota, kulturnim nasljeđem, raznovrsnim aktivnostima  i povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu. TO Tivat nastupila je sabogatim izborom propagandnog materijala: katalog privatnog smještaja, brošura „Tivat na dlanu“, film o Tivtu, Vodič kroz manifestacije i mnoge druge brošure.

Poljski turisti zadnjih godina sve više posjećuju Crnu Goru. Prema statističkim podacima za  prvih 9 mjeseci tekuće godine Crnu Goru je posjetilo oko  51.000 gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 275.000 noćenja što je 5,92 % više u odnosu na isti period 2015. godine.