Svjetski dan knjige i autorskih prava u Budvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 19. travnja 2017. - 9:28
Autor: 

Manifestacija  „Noć knjige“  kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava četvrti put će u  Crnoj Gori biti organizirana  na nacionalnom nivou, 21. 4. JU Narodna biblioteka Budve je ove godine planiranim programom postala dio ovog projekta, a time i dio globalne mreže kulturnih događanja posvećenih knjigama.

Ideja je da se u povodu obilježavanja  Svjetskog dana knjige, a u okviru manifestacije Noć knjige, ove godine okupe u biblioteci budvanski stvaratelji  i pročitaju neku svoju priču, pjesmu, zapis... u trajanju do 5 minuta.

Svoje sudjelovanje  na ovoj manifestaciji potvrdilo je dvadesetak autora koji žive i stvaraju u Budvi, a oni su : MIRO LUKETIĆ, LUCIJA ĐURAŠKOVIĆ, SINIŠA JELUŠIĆ, RANKO PAVIĆEVIĆ, VLADO DULETIĆ, BOŽENA JELUŠIĆ, ZORICA JOKSIMOVIĆ, KRSTO VUKOVIĆ, KATARINA SARIĆ, SANDRA ĐURBUZOVIC, DUŠICA LABOVIĆ, TAMARA KOVAČEVIĆ, RADMILA KNEŽEVIĆ, MIŠO GAĆINOVIĆ, TATJANA KULJAČA, VERA MAČIĆ, MILOŠ BORETA I STANKA STANOJEVIĆ,  koja će ujedno biti i moderatorica ove večeri.

 

Manifestacija Noć knjige bit će realizirana  na Akademiji znanja s početkom u 19 h,  a ulaz je slobodan.