Repertoar tivatskog Centra za kulturu za lipanj

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 02. lipnja 2017. - 9:17
Autor: 

I u mjesecu lipnju Centar za kulturu Tivat je pripremio zanimljive programe.

Najznačajniji događaji u ovom mjesecu su gostovanje Pozorišta na Terazijama s mjuziklom “Mister dolar” na otvaranju Festivala mediteranskog teatra “Purgatorije”, 22. lipnja i koncert “Made in New York Jazz Festival Montenegro 2017”, zakazan za 9. lipnja.
Tu su i koncerti: Crnogorskog simfonijskog orkestra -“Muzičke promenade” 21. lipnja, mješovitih zborova “Cantilena- Broadclist, England i “Bellezza” 2. lipnja, revijskog orkestra i solista “Muzika i more” 19. lipnja, GPD Tivat “Četiri tenora” 20. lipnja i “Veče klapa”, koje je planirano za 18. lipnja.

Na repertoaru dešavanja u lipnju su i dvije izložbe u galeriji Buća: iz fundusa slikarske kolonije Rafailovići 6. lipnja i radova Aleksandre Popović 17. lipnja. Dramska sekcija tivatskog Omladinskog kluba odigrat će predstavu “Petar Pan” 6. lipnja.

Ovaj mjesec u Tivat donosi i promociju knjige Ivice Hausmajstora “Putovanje kroz vrijeme” 15. lipnja, dan kasnije godišnju školsku predstavu “Arcadia Academy”, a Smotru dječjih folklornih ansambala Boke 3. lipnja. Tivatska Muzička škola održat će dva koncerta u lipnju: “Oni sviraju- N..A..G..I..D”, 12. i “Svoj djeci što muziku vole, vrata su otvorena naše škole” 16. lipnja.