Regent Porto Montenegro prezentirao Crnu Goru zemljama Persijskog zaljeva

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 24. ožujka 2017. - 11:08
Autor: 

Direktor sektora prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmić, predstavio je ponudu hotela na CLAVIGER MIDDLE EAST ROADSHOW-u, održanom od 19. do 23. ožujka i to na pet destinacija. U pitanju su Kuvajt, Rijad, Džeda, Dubai i Abu Dabi.

Ovakva prezentacija organizirana je s ciljem prikazivanja ponude najluksuznijih hotela i rizorta, agencijama, tur operaterima i drugim velikim kompanija sa GCC tržišta, orjentiranih ka luksuznom turizmu.

„Da bismo predstavili hotel kako treba, jasno je da moramo prvo predstaviti Crnu Goru kao novu destinaciju za stanovnike zemalja Persijskog zaliva, što smo i učinili. Potencijalnim klijentima se izuzetno dopao crnogorski krajolik sa svim svojim različitostima. Kroz našu brošuru koju smo nazvali „ujedinjeni u različitosti“ predstavili smo im jedan potencijalni dan u Crnoj Gori. Gosti su bili oduševljeni spoznajom da u jednom danu mogu biti na dijamtralno suprotnim nadmorskim visinama i lokacijama koje obiluku kulturo-istorijskim i gastronomskim sadržajima“, kazao je Roko Palmić, direktor prodaje i marketinga u hotelu Regent Porto Montenegro

„Izuzetno se radujemo da ugostimo goste sa GCC tržišta, zato što smo ove sezone u hotelu Regent Porto Montenegro kreirali pakete dizajnirane specijalno prema njihovim potrebama“, dodao je on.

Ovakav vid promidžbe izuzetno je važan, posebno zbog otvaranja nove „Fly Dubai“ avio linije, koja će tijekom ovog ljeta dva puta sedmično imati direktan let na relaciji Dubai – Tivat.