HSMAI priznanje stiglo u Crnu Goru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 04. srpnja 2022. - 17:26
Autor: 

Elena Ljiljanic, Senior PR & Marketing Menadžer hotela Regent, je dobitnica druge nagrade za Marketing profesionalca godine Marketing Professional of the year organizacije *HSMAI.

„Privilegovana sam nominacijom od strane svoje kompanije i IHG korporacije. Biti drugi u hotelijerskoj industriji Evrope u okviru svoje struke od strane organizacije koja ima tradiciju veću od 90 godina je velika čast, te kruna osmogodišnje karijere u hotelu Regent. Bila sam ponosna što se ime Crne Gore, Porto Montenegro-a, hotela Regent i moje lično čulo na elegantnoj svečanosti na kojim su prisustvovali visoko rangirani profesionalci luksuznog hotelijerstva današnjice.“ izjavila je Elena Ljiljanic, Senior PR & Marketing Manager hotela Regent.

Svečanost je održana u četvrtak, 30. 6., u hotelu Kimpton Fitzroy u centru Londona sa oko 80 uzvanica.

Elena Ljiljanić je PR & marketing menadžer koji vodi kompletnu komunikaciju hotela Regent od otvaranja 2014. godine,  do danas. Odgovorna je za brojne inicijative iz domena marketinga, PR-a i komunikacije na digitalnim kanalima kao i brojnih inicijativa koje su gradile identitet hotela Regent te doprinijela vidljivosti i valorizaciji lokalnog nasljeđa kroz internacionalni proizvod. Ova rođena Tivćanka, diplomac je RIT univerziteta u Dubrovniku i pripada novoj generaciji profesionalaca hotelijerske industrije. 

*HSMAI je skraćenica za organizaciju „Hospitality Sales & Marketing Association International“ koja okuplja profesionalce iz svih segmenata hotelijerske industrije. HSMAI je prepoznat kao lider u identifikovanju i komuniciranju trendova hotelijerstva te vodi u edukaciji i inovacijama u okviru prodaje, marketinga, različitih vrsta menadžment disciplina te ima ključnu ulogu u povezivanju profesionalaca iz struke. Osnovana u SAD-u u 1927.godine, HSMAI broji oko 5 000 članova iz 35 zemalja svijeta.