Promocija knjige „Ja sam život“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 04. rujna 2019. - 8:25
Autor: 

Večeras s početkom u 20 sati u prostorijama JU Muzeji i galerije Tivat, bit će održana promocija knjige  „Ja sam život ”, autorice Doris Nikolić.

Riječ je o njezinoj prvoj knjizi,  koju je  publicirala  izdavačka kuća  „Samo korak” iz Beograda i predstavlja zbirku objavljenih i neobjavljenih autorskih tekstova i priča. U  knjizi „Ja sam život’’  se prepliću pojedine životne situacije autorice, njezina razmišljanja, strahovi, traženje svjetla i smisla u svakom usponu i padu, o ljubavi koju živi, kao i priče po istinitim motivima njezinih čitatelja i ljudi s kojima se susretala i razgovarala.

Doris Nikolić rođena je  2. 4.  1991.  godine. Srednju školu završila je u rodnom Ulcinju, nakon čega je upisala i završila studije na Fakultetu političkih nauka, odsjek politologija. Postdiplomske studije završava  na Pravnom fakultetu u Podgorici na smjeru Ustavnog prava. Svoje tekstove i kratke priče objavljuje javnosti pod imenom Dulcinea, i za kratko vrijeme privukla je pažnju velikog broja ljudi, koji svakodnevno čitaju njezine tekstove i inspiracija su joj za pisanje.

  Ulaz je slobodan.