Održana Izborna Skupština Bokeljske mornarice Kotor – podružnica Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 29. travnja 2018. - 11:17
Autor: 

Izborna Skupština Bokeljske mornarice Kotor – podružnica Tivat održana je sinoć u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi. Nazočne je pozdravio predsjednik Upravnog odbora Podružnice Marijan Ribica, koji je u svoje i u ime UO zahvalio svima na ukazanom povjerenju prije četiri godine, s nadom da su to povjerenje uspjeli opravdati.

Nakon utvrđivanja kvoruma, izabrani su članovi verifikacijske komisije -  Gracija Škanata i Ivo Pasković, a na Skupštini je od 63 člana bilo prisutno 37. Radno predsjedništvo činili su Pavle Čelanović kao predsjednik, Tripo Počanić - član i Slavica Čelanović - član, dok je Dejan Matković bio zapisničar.

Usvojen je Izvještaj o radu Podružnice između dvije Skupštine (2014.-2017.), koji, između ostalog, uključuje aktivnosti, kao što su izbor Malog admirala, Lode, sudjelovanje na dan Pobune mornara u Đenovićima, na Lastovskoj fešti; proslava Dana Općine Tivat i mnoge ostale. Usvojen je i Izvještaj o financijskom poslovanju Upravnog odbora Bokeljska mornarica - podružnica Tivat u razdoblju 2015.-2017.

Također, usvojen je i Program rada i financijski plan za 2018. godinu. U svibnju će Podružnica sudjelovati u obilježavanju kulturnih aktivnosti u Perastu, u lipnju će biti pripreme za obilježavanje Dana BM u Kotoru, dok će u srpnju biti realizirana suradnja s Turističkom organizacijom Tivat, kao i realizacija aktivnosti u sklopu Tivatskog kulturnog ljeta. Program rada uključuje aktivnosti do prosinca 2018. godine.

Za Komandira odreda Podružnice izabran je Gracija Škanata, a usvojen je i prijedlog o produženju mandata na dvije godine na svim funkcijama.