O NVU “ŠkArt” s Bojanom Popadić

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 25. svibnja 2022. - 11:08
Autor: 

Današnja gošća emisije „Bokobran“ je predsjednica i idejni tvorac NVU “ŠkArt”, aktivistica  Bojana Popadić. „Na mišiće i entuzijazam” odrađeni su mnogobrojni projekti, a veliki trud i rad članova ovog Udruženja ogleda se u zapaženim projektima. Međunarodni plesni seminari, rezidencije Škart-a su samo neki od projekata kojima se ŠkArt bavio. Sudjelovanjem na „Festivalu vjetra” predstavili su se čitanjem poezije „Vjetre Tebi” i kazališnom predstavom „Majmunska posla”, na koje je tivatska publika imala sjajne reakcije. Svaki događaj u sklopu Festivala bio je obojen dekoracijama koje su kreirali članovi Škarta.
Trenutno sprovode projekt koji financira Europska unija kroz program “Odgovorno i solidarno: građani preuzimaju inicijativu”, a koji realizira Fond za aktivno građanstvo - fAKT, u partnerstvu s nevladinim organizacijama: Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju “Zračak nade” i Aktivna zona.
Kako nam je Bojana približila rad i misiju ŠkArt-a, na čemu su radili, tko su članovi, i što nas čeka u budućnosti na poslovnom planu možete poslušati više u audio zapisu…

Audio: 
Bokobran - 25.5.2022.