NVO "Caritas Kotorske biskupije" - Donatorska akcija na Pinama

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 07. kolovoza 2024. - 18:01
Autor: 

NVO „Caritas kotorske Biskupije“ 11.08.2024.godine, u periodu od 18h-22h, organizovaće donatorsku akciju prikupljanja finansijskih sredstava/pomoći u svrhu liječenja djece, ovoga puta dva dječaka – Feđu Alkovića i Aleksandra Filipovića.

Donatorska akcija će izgledati tako da će se na rivi Pine, pored lokala/caffe bar-a „Propela“ postaviti štand na kojem će se prodavati domaće priganice, palačinke, pancerote po cijeni koju kupac sam odredi. Sva prikupljena finansijska sredstva uplatiće se na žiro-račune porodicama Alković i Filipović.

Ovim putem želimo pružiti ruku podrške porodicama koje prolaze kroz najgori period života i vode zajedničku bitku sa ova dva heroja. Akcije ovog tipa su veoma korisne, i želimo se priključiti velikom broju savjesnih građana i društveno odgovornih firmi u pružanju pomoći, ali uvijek postoji prostor za više i bolje. Pozivamo sve ljude dobre volje da nas posjete u nedjelju, 11.08., u periodu od 18h-22h, na rivi Pine, pored lokala „Propela“ i daju svoj doprinos. To će predstavljati vjetar u leđa ovim mališanima koje nikako ne smijemo zaboraviti, nego im svakodnevno ukazivati da nisu sami i da mislimo na njih.

S vjerom u Boga šaljemo obilje blagoslova i želimo brz oporavak.

Direktor „Caritasa Kotorske biskupije“

Don Željko Pasković