Luštica Bay: Tivatski osnovci na golf vježbalištu

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 23. lipnja 2015. - 16:54
Autor: 

Učenici drugog razreda osnovne škole “Drago Milović“ iz Tivta, u pratnji učiteljice Nevenke Saveljić i ravnateljice škole Rozane Lazarević, kao i Tamare Petković, predstavnice Turističke organizacije Tivat posjetili su golf vježbalište u turističkom kompleksu Luštica Bay i dobro se zabavili učeći osnove golfa.

„Ovom posjetom 24 učenika II-4 razreda smo ujedno i ozvaničili početak rada našeg Driving Range-a. Naši mali gosti su bili veoma zainteresovani za ovaj sport i veoma raspoloženi za učenje. Pokazali su se kao dobri učenici i dobro su savladali prve golferske vještine. Nadam se da će njihovo interesovanje za golf rasti i da ćemo, za koju godinu, među njima imati i prve šampione“, rekao je instruktor golfa u Luštica Bay,  Alvard Izraiel Deni / Alward Esraiel Dany/.

Tamara Petković iz Turističke organizacije Tivat navela je da su mališani iz II-4 razreda OŠ "Drago Milović" učestvovali na više manifestacija koje je organizovala TO Tivat.

„Veliko nam je zadovoljstvo da imamo tako mlade saradnike koji uvijek uljepšaju naše događaje. U znak zahvalnosti TO Tivat im je priredila izlet - posjetu Lustici Development i golf vježbalištu. Luštica Development je djeci priredila predivan ugođaj, dobili su časove golfa i oprobali se u ovom interesantnom sportu. Ovo odjeljenje je na najljepši mogući način okončalo školsku godinu. Zahvaljujemo se Luštici Development na srdačnom dočeku i divnom prijepodnevu“, rekla je Petković.

 

Golf vježbalište u kompleksu Luštica Bay radiće svakog dana u terminima od 8 do 12 i od 17 do 21 sat. Golf vježbalište je otvoreno prije tri godine, a tijekom svake sezone organizovane su škole golfa za djecu i odrasle.

„Od početka rada golf vježbališta smo posvećeni najmlađima. Tako će biti i ove godine, što znači da ćemo nastaviti sa tradicionalnom školom golfa i streličarstva za djecu, koja će se održavati ponedjeljkom od 18 do 20 časova“, najavio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.