Karneval može da počne

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 06. kolovoza 2015. - 10:11
Autor: 

Bogat program ovogodišnjih karnevalskih svečanosti počeo je sinoć uz zvuke Gradske muzike i pozdrav kapa od Karnevala Branka Knezovića.

„Svi koji ste došli da posjetite ovaj grad želim da iz ovoga grada ponesete lijepe uspomene i nemojte zaboraviti da je ovo najljepši grad Mediterana, biser Mediterana“, istakao je Knezović prilikom otvorenja karnevalskih svečanosti.

Nakon defilea Gradske muzike i mažoretki „Fešta“ ulicama Kotora, fešta se nastavila na Ljetnoj pozornici, gdje su mlade talentirane mažoretke održale XVII. samostalni koncert. Vjetar koji je pokušao da ih ometa u njihovoj koreografiji zacijelo nije uspio skinuti osmijeh s lica ovih curica, pa su prepuno gledalište oduševile scenskim nastupima.

Na Pjaci od sata je potom održan jednosatni koncert domaćih klapa, na kojem su sudjelovale klape: Bokeljski mornari, Bisernice Boke, Incanto i Maris. Nakon ovog glazbenog ugođaja, posjetitelje je još jednom nasmijao kotorski Teatar 303, s predstavom „Na kotorskom dvoru“.

Večeras je na programu „Papalada alla maka“, na platou SC Kamelija, s početkom u 20:30 sati. U 21 sat na Pjaci od sata bit će održan dječji maškarani program, a istodobno će se na Muo održati tradicionalna ribarska fešta, koja počinje u 21:30, na muljanskoj rivi.
Koncert zagrebačkog marijači benda „Los caballeros“ vas očekuje na Trgu od oružja u 22:30.