Javno gledanje utakmice Crna Gora – Hrvatska na Trgu Magnolije u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. kolovoza 2016. - 9:36
Autor: 

Crnogorska kulturna mreža nastavlja s realizacijom projekta "Javno gledanje utakmica crnogorskere prezentacije". Ovog puta u Tivtu, na Trgu Magnolija, pod pokroviteljstvom Općine Tivat u suradnju s Hrvatskim nacionalnim vijećem organizuiraju Javno gledanje polufinalne utakmice Olimpijskog turnira u vaterpolu između reprezentacija Crne Gore i Hrvatske, koja će se odigrati s početkom u 17:20.

“Odlučili smo se da ovaj projekat realizujemo u Tivtu, rodnom gradu u kojem su ponikli neki od najboljih naših vaterpolista, i gradu u kome živi veliki broj predstavnika Hrvatske nacionalne zajednice, sve sa ciljem zajedničkog navijanja I zadovoljstva koje pruža sport.

Na pomenutom događaju želimo da predstavimo multietničku CrnuGoru, što je jedna od najvećih crnogorskih vrijednosti, kojom se svi ponosimo.

Drago nam je da je Opština Tivat prepoznala značaj organizacije I prihvatila partnerstvo na događaju koji je prevashodno usmjeren ka mladima.

Pozivamo navijače iz svih crnogorskih gradova da dođu u Tivat u što većem broju, i da zajedno navijamo za naše vaterpoliste koji se hrabro bore da našto dostojanstveniji način reprezentuju Crnu Goru na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru”, obavještavaju iz Crnogorske kulturne mreže.