INFO DAY na Pomorskom fakultetu u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 06. lipnja 2016. - 8:58
Autor: 

Na Pomorskom fakultetu u Kotoru 8. srpnja (srijeda), u terminu od 11 do 14  sati  održat će se INFO DAY.

INFO DAY je već tradicionalni događaj, koji se na Pomorskom fakultetu Kotor  duži niz godina organizira  za buduće studente kako bi se upoznali sa Fakultetom. Ovogodišnji INFO DAY će biti drugačijeg tipa u odnosu na prethodne godine, a zamišljen je kao poziv sadašnjim i bivšim studentima Fakulteta, zainteresiranim srednjoškolcima, pomorcima i svima koji žele da se informiraju o radu Fakulteta.

Tog dana biće upriličena prezentacija o radu Fakulteta. Zainteresirani će biti u prilici da saznaju sve o naučnoistraživačkoj djelatnosti, suradnji s pomorskim fakultetima u svijetu, pomorskom privredom, velikom broju nacionalnih i međunarodnih projekata (Nacionalni, INVO, Tempus, Erasmus+, HERD).

Posebna pažnja bit će posvećena informacijama o  nastavi na Fakultetu i obukama za pomorce koji su usklađeni sa međunarodnim zahtjevima i standardima.

Srednjoškolcima koji pokažu svoje zanimanje za upis bit će prezentiran i podijeljen promotivni materijal s bitnim podacima o studijskim programima Fakulteta.

Posjetitelji  će obići zgradu Fakulteta, kojom prilikom će moći da prisustvuju predstavljanju  rada velikog broja simulatora, laboratorija, i moći će da razgovaraju sa zaposlenima o svim bitnim pitanjima koji ih zanimaju.