Hrvatska građanska inicijativa predala listu za predstojeće izbore

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 22. ožujka 2016. - 13:35
Autor: 

Dana 22.3.2016. godine u podne i pol predstavnici Hrvatske građanske inicijative predali su Izbornoj komisiji kompletnu dokumentaciju potrebnu za potvrđivanje liste za lokalne izbore zakazane za 17. travnja.

Predsjednik Općinskog odbora HGI-ja Ilija Janović izrazio je zahvalnost svim simpatizerima stranke, aktivistima i glasačima, koji su im dali potporu: „Očekujem da će ta potpora biti također iskazana u jako velikom broju i na samim izbornim mjestima, tako da ćemo 18. travnja, nakon završetka izbora proslaviti uspjeh. Nakon toga ćemo pričati o nekim mogućim sudjelovanjima i formiranju buduće izvršne vlasti. O samoj listi i o kandidatima ćete biti naknadno informirani. Također zahvaljujem svima koji su pristali biti na listi, a svima onima kojima nismo mogli izići u susret vjerujem da će u narednom periodu za njih biti mjesta“.

Kandidata na listi je 32, a to su: Ilija Janović, Marija Vučinović, Adrijan Vuksanović, Ružica Lazarević, Srećko Tripović, Sandra Krstović, Zvonko Deković, Tanja Grabić, Mladen Božinović, Anto Perčin, Danijel Radošević- Dado, Tanja Bakalbašić, Gajo Kovačević, Anto Biskupović, Roko Nikolić,  Aida Petković, Mato Krstović, Zvonko Perušina, Vido Matković, Darija Žegura, Anton Stjepčević, Mladen Perušina, Gracija Škanata, Sofija Tomičić, Neno Brkan, Ana Lasić, Antun Petković, Mario Matković, Sonja Ivić, Josip Počanić, Marijo Golub i Miroslav Franović.

Hrvatska građanska inicijativa i dalje ostaje „Vjerna Tivtu“.