HGI - U interesu Tivta nismo dali kvorum

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 10. kolovoza 2020. - 17:11
Autor: 

Hrvatska građanska inicijativa nije osigurala kvorum za današnju Sjednicu Skupštine Općine Tivat isključivo kako bi zaštitila interese naših građana, a vezano za Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaključenje Ugovora o snabdijevanju prerađenim otpadnim vodama za golf terene na Luštici. Smatramo da ovaj ugovor može donijeti Tivtu i Tivćanima veliku štetu i zbog toga naše neprisustvo na današnjoj sjednici je obrana interesa našeg grada. Uzimajući u obzir i činjenicu da je mandat ovog saziva SO Tivat na samom koncu, smatramo da ovim temama treba da se bavi budući sastav lokalnog parlamenta.

Dat ćemo svoj glas za Odluku o donošenju drugog seta mjera za podršku privredi i građanima u Općini Tivat, kao sanacionu mjeru u borbi protiv posljedica Covida – 19. Jednako tako na našu potporu naići će svaki prijedlog koji je u korist građana Tivta.

Hrvatska građanska inicijativa je stranka, koja 18 godina na sceni sprovodi principijelnu politiku bez obzira na povoljne ili manje povoljne okolnosti u kojima djeluje i traje.  U tom duhu nastavit ćemo sa svojom politikom, u kojoj su naš subjektivitet i interes Tivta, neupitne kategorije.

 

Općinski odbor HGI Tivat