Globalno prepoznatljiv umjetnik Bradley Theodore u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 27. srpnja 2018. - 8:47
Autor: 

Globalno prepoznatljiv umjetnik, slikar Bradley Theodore priredit će svojevrsni art performans svim gostima nautičkog naselja Porto Montenegro, u nedjelju, 29. 7.,  od  20:00h do 22:00h u galeriji Gayo. Prošle sezone Bradley je sličan performans priredio posjetiteljima Porta Montenegra, a ovog ljeta, zbog sjajne povratne informacije i sjajnih dojmova, bit će realiziran sličan art performans.

Ljubiteljima umjetnosti Bradley Theodora nije neophodno posebno predstavljati - inspiraciju za svoju umjetnost pronašao je u modnom svijetu, a svoje viđenje istog na zanimljiv način prenio je na ulice New Yorka. Oslikavajući zidove, ovjekovječio je mnoge velikane modnog svijeta kroz svoj jedinstven umjetnički identitet, koristeći živopisne boje i uglavnom ih prikazujući kao kosture. Najpoznatija moderna freska na ulicama New Yorka je ona u četvrti SoHo,  gdje šareni kostur Ane Vintur gleda u Karla Lagerfelda.

Osim slikanja, Theodore je radio naslovnice albuma Wu Tang Clan, Sony, Universal Records, a strast mu je i 3D modeliranje koje  je učio dok je pohađao School of Visual Arts.