Drugi rođendan Omladinskog kluba Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 12. kolovoza 2016. - 9:38
Autor: 

Omladinski klub Tivat obilježava drugu godišnjicu postojanja danas, 12. kolovoza,  na dan kada se obilježava i Međunarodni dan mladih, i to nizom prigodnih događaja koji će se održati u prostorijama Omladinskog kluba, u montažnom objektu pored tivatskog Doma zdravlja.

Rođendanska proslava otpočet će akustičnom svirkom u 18 sati i 30 minuta, a svirka će trajati sve do 19.30 kada počinje promocija Biltena, koji su za ovu svečanu priliku pripremili članovi kluba. U 20 sati u čast „slavljenika“ rezat će se torta, nakon čega se proslava nastavlja uz note akustične svirke. Cjelokupni događaj biće uveličan izložbom crteža, fotografija i slika, koju potpisuju tri autorice Martina Garbin, Domenika Krasan i Polina Čečina.

Omladinski klub Tivat je nastao kao rezultat dugogodišnjih aktivnosti općinske  Kancelarije za prevenciju bolesti ovisnosti i pitanja mladih, koja je na inicijativu neformalne grupe mladih “Kreativne pečurke” iz Tivta pokrenula aktivnosti u pravcu otvaranja prvog Omladinskog kluba u Tivtu. Omladinski klub predstavlja mjesto okupljanja mladih koji su spremni da svojim aktivnostima unaprjeđuju zajednicu u kojoj žive, osmišljavajući aktivnosti koje će upotpuniti njihovo slobodno vrijeme. Samo neke od programskih aktivnosti jesu vršnjačka edukacija, radionice, predavanja, debate, dok je Omladinski klub već sada prepoznat kao sjedište mladih i izvor novih kreativnih ideja i pozitivnih vibracija.