Danas finale manifestacije ,,Crna Gora u ritmu Evrope“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 29. travnja 2017. - 9:53
Autor: 

Veliko finale diplomatske dječje manifestacije ,,Crna Gora u ritmu Evrope“ održat će se danas u sportskom kompleksu ,,Verde“ u Podgorici, a uživo će prenositi RTCG od 17 sati. Na natjecanju sudjeluje ukupno 21 općina Crne Gore, čiji će  predstavnici/e pjevati na jeziku zemlje Europe koja je na početku projekta dodijeljena svakoj općini, a čiji su veleposlanici dolaskom u svaki grad posebno, imali prilike da se upoznaju i pruže potporu učesnicima.

 

Općinu Kotor,  čini tim od 5 predstavnika i to izvođači Vasilije Čolan i Veljko Vukotić, kao i plesni trio djevojčica Aleksandra Raković, Mia Rosić i Andrea Češić.

Na izboru za najljepšu pjesmu Europe, manifestcije ,,Crna Gora u ritmu Evrope“ nastupit će pod brojem dva, a predstavit će se pjesmom na finskom jeziku.

Glavna nagrada natjecanja je odlazak djece Općine u europsku zemlju kojom se predstavljaju, ali i prihod 50% ukupnih neto sredstava.

Za predstavnike Općine Kotor može se glasovati na sljedeći način: pošaljite SMS (na dan natjecanja) sadržaja: PJESMA (razmak) 02 NA BROJ 14941.

 

Djeca Općine Tivat predstavit će se na samom kraju, pod rednim brojem 19. Tivat će na ovoj, istovremeno i dječjoj i diplomatskoj manifestaciji predstavljati 11 djevojčica, 2 solistice Dora Štampić i Rezeda Valejeva, uz pratnju devetočlane plesne grupe. Izvodit će kompoziciju na portugalskom jeziku.

Za predstavnike Općine Tivat može se glasovati na sljedeći način: pošaljite SMS (na dan natjecanja) sadržaja: PJESMA (razmak) 19 NA BROJ 14941.