Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskog zapošljavanja

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. ožujka 2017. - 9:17
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizira Dan otvorenih vrata - mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 7. 4., u prostorijama Porto MontenegroJahting Kluba (nekadašnji Dom Vojske), od 10 do 16 sati.

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 200 sezonskih radnika, a Dan otvorenih vrata je namijenjen svima onima koji žele da budu dio tima koji radi na projektu Porto Montenegro. Od kandidata se očekuje, prije svega, entuzijazam, odgovornost i posvećenost radnim obvezama, posebno se cijeni i uvažava pređašnje iskustvo, stručna znanja i vještine, kao i poznavanje engleskog i drugih stranih jezika.

„Kompanija Adriatic Marinas ove godine ima preko 100 otvorenih radnih mjesta u različitim sektorima. Tražimo recepcionere, dokere, asistente za jahte, skipere, asistente u Muzeju, supervizore restorana, konobare, barmene, konsijerž asistente i slično. Takođe, uvijek smo otvoreni i za upoznavanje ljudi specifičnih zanimanja, kao što su elektroinženjeri, građevinski inženjeri i arhitekte“ - istakla je menadžerica za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

„Hotel Regent Porto Montenegro ove godine zapošljava veliki broj sezonskih radnika, zbog otvaranja novog savremenog dodatka hotelu - Regent PoolClub rezidencija. Trenutno imamo 120 otvorenih sezonskih pozicija, od kojih najviše u Sektoru hrane i pića i Sektoru domaćinstva, a zatim u Sektoru recepcije, Tehničke podrške i Spa centra“, kazala je Žana Zeković, menadžerica za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

Zbog otvaranja kompleksa Regent PoolClub rezidencija, veliki broj ovogodišnjih sezonaca će biti angažiran  i nakon sezone. Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu tiskanu  biografiju na engleskom jeziku u nekoliko primjeraka.